17.5 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Oliva nomena a 15 nous agents de Policia Local

       

L’Ajuntament d’Oliva incorpora a 15 agents a la policia local, que prenen possessió dels nous càrrecs: una plaça d’oficial per promoció interna, dos places d’agents de policia local per torn de mobilitat, quatre places de consolidació d’ocupació temporal i huit places d’oposició per torn lliure. Amb la incorporació dels nous agents, la plantilla de la Policia Local d’Oliva passa a tindre 60 agents, incrementant la millora la seguretat i el benestar de la ciutadania.

Yolanda Balaguer, Alcaldessa d’Oliva ha comentat: “Hem de continuar treballant, sense relaxar-nos. I es fa necessari dotar a les forces de seguretat de més i millors mitjans per poder dur a terme el seu treball. És per això que, al llarg dels últims anys, l’Ajuntament d’Oliva ha incrementat notablement els esforços per dotar-vos de millors condicions de treball, amb més vehicles, material, un nou retén que d’ací a poc temps podrem estrenar, que facilite la vostra tan important tasca com és la seguretat d’Oliva”.

“La intenció d’ampliar la plantilla de Policia Local i consolidar-la, és per garantir la seguretat dels nostres veïns, servir al municipi d’Oliva i millorar la convivència i els serveis municipals, entre els més importants el servei de la Policia Local, que forma part de la vida quotidiana de la nostra ciutadania, les festes, esdeveniments esportius, la nostra cultura i tradició com també el benestar dels nostres veïns depén de la vostra tasca”. Ha comentat, Josep Escrivà, Regidor de Recursos Humans.

Articles relacionats