13.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Oliva no farà servir les butaques que té emmagatzenades per al Teatre Olímpia

El regidor de Cultura d’Oliva, Enric Escrivá, ha admés en el ple en resposta a una pregunta del grup socialista que les butaques de segona mà que es volian adquirir  per a reemplaçar les del teatre Olímpia, i que estan guardades a un magatzem municipal, no van a fer-se servir, i en el seu lloc se’n compraran altres. 

Ho ha dit Escrivá en el torn de precs i qüestions del ple de dijous, on el portaveu socialista, Carlos Mengual, va preguntar al regidor de Cultura com s’hi trobava la situació a l’Olimpia i l’adquisició de les butaques. La resposta del regidor del govern va ser que “no anem a comprar les que tenim guardades, sinó que n’adquirirem unes noves”.

Des del Grup Socialista afirmen que “hem estat denunciant la mala situació de les butaques que havíem agafat d’un antic teatre de Dénia, i que porten més de tres anys guardades a una cotxera. En distints plens hem denunciat la situació de mal estat, tant del Teatre Olimpia, com de les butaques que volien utilitzar per a reemplaçar, però la resposta del Govern, i del regidor competent, era que sí que estaven en condicions, i així anaven a continuyar”, indica el portaveu socialista.

“Ara el temps i el Govern mateix ens donen la raó, hem perdut més de tres anys, dos en aqueta legislatura, per no fer cas a allò que l’oposició, en aquest cas el Grup Socialista, estàvem advertint”, afig Carlos Mengual.

El Teatre Olímpia continua,, segons el PSPV, “en unes condicions pèssimes, sent motiu de queixes veïnals i del teixit associatiu, i on ens realitzen actes de gran qualitat en un espai tant fabulós com poc cuidat, i unes butaques en situació de seriosa brutícia i deteriorament. No es pot permetre aquest desgavell per no ser responsable, i per no fer cas ni als ciutadans, ni a les associacions, ni a l’oposició” indica Mengual.

El portaveu socialista es pregunta ara quina és la relació amb el propietari de les butaques, a qui han tingut tres anys esperant a la  resposta, i  segons paraules del regidor Escrivà, no se li va a reemborsar cap quantia. Se li tornaran unes butaques en pitjor estat d’aquell en el que s’hi trobaven ara fa més de tres anys.

“No podem actuar d’aquesta manera, sense responsabilitat, sense plantejament, sense escoltar a ningú, i al final, creant una situació pèssima, en aquest cas, a un edifici tant utilitzat com emblemàtic com és el Teatre Olimpia”, finalitza Mengual.

Articles relacionats