24.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Oliva lluirà als millors ciclistes del món en el final d’etapa de la Volta Ciclista a Espanya

 

El flamant campió de la present edició del Tour de França, Jonas Vingegaard  estarà rodant pels carrers d’Oliva el pròxim 1 de setembre amb motiu de la setena etapa de la Volta Ciclista a Espanya que finalitzarà a la comarca de la Safor.

Una participació de vertader luxe  amb  Remco EvenepoelPrimoz RoglicGerait ThomasJuan Ayuso, Enric Mas i el dubte de Tadej Pogačar.

Sens dubte la millor edició de la ronda espanyola en tota la seua història que farà que ben segur el públic traga el cap a presenciar aquest elenc de figures.

L’afició de la Safor tindrà l’oportunitat de veure a totes aquestes figures que s’allotjaran en els millors hotels de la zona i on van estar allotjats aquest passat hivern en pretemporada i que repetiran en endavant.

Per descomptat el recorregut el coneixen a la perfecció, com l’arribada a Oliva i l’etapa de l’endemà a la comarca de la Marina on possiblement ha sigut el lloc més visitat per tots els ciclistes professionals de tot el planeta. L’any passat Remco Evenepoel va estar 15 dies preparant La Volta en aquestes terres i no seria d’estranyar que ara repetira allotjant-se en el mateix hotel sobre altura i entrenant a nivell de la mar a pesar que disposa d’una casa a Calp, en el mateix cas es troba Jonas Vingegaard que li va agradar moltíssim aquest lloc, ja que va estar per aquestes terres entre desembre i gener i no seria d’estranyar que agafe unes merescudes vacances i tornara a repetir experiència.

Ara falta per concretar que corredors acompanyaran a Jonas Vingegaard  i Roglic en el Jumbo Visma.

En definitiva una setena etapa entre Utiel i Oliva de 188 quilòmetres que transcorrerà per la zona costanera entre València i Oliva o siga per la carretera comarcal Natzaret-Oliva. Una etapa que acabara amb quasi seguretat a l’esprint en la Ronda Sud d’Oliva a l’espera de la següent etapa entre Dénia i l’alt del Xorret de Catí, clarament d’alta muntanya.

Articles relacionats