La pancarta que va originar incidents al Figatell Sound no feia referència a presos polítics

La pancarta que es va exhibir divendres sobre l’escenari del Figatell Sound, a la platja d’Oliva, i que va ser la causa d’un incident que va acabar amb agressió, no feia cap referència a presos polítics, ni a l’independentisme, en contra del que inicialment es va denunciar, segons fonts dels organitzadors dels concerts.

És una de les circumstàncies que es van coneixent arran de la investigació que han emprès les regidories de Cultura i de Joventut de l’Ajuntament d’Oliva per aclarir els incidents que s’han registrat la matinada d’este dissabte durant la celebració dels concerts a la platja de Mitja Galta d’Oliva, on un home que va increpar els portadors d’una pancarta que finalment contenia consignes feministes. La víctima, de 75 anys, va patir una ferida al cap però el seu estat no és greu.

L’Ajuntament, promotor dels concerts, ha condemnat els fets, i ha anunciat mesures en funció del resultat de la investigació anunciada. Segons testimonis consultats per Diari Serpis, la persona agredida va protestar pel fet que en un acte públic patrocinat amb diners públics s’exhibira una pancarta de caire polític, però el to despectiu que va emprar no va col·laborar a rebaixar una tensió que va guanyar intensitat de forma ràpida, segons les mateixes fonts. Els agressors no han estat encara identificats.

 

 

Et Pot Interessar