8 C
Gandia
Diumenge, 5 febrer, 2023

Oliva inicia una campanya per ressaltar la tasca dels clubs esportius durant la pandèmia

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Oliva s’ha unit a la promoció impulsada per la Comunitat de l’Esport de la Comunitat Valenciana, que es compon per una sèrie d’imatges que s’aniran projectant a les xarxes socials i canals oficials de l’ajuntament. Totes aquestes infografies han estat adaptades amb les imatges dels Clubs Esportius d’Oliva i amb la història de tots ells.

La regidora d’Esports ha agraït l’esforç que s’està realitzant des dels Serveis Municipals i els clubs per tal de recopilar tota la informació, que tindrà un gran valor documental, tant a curt com a llarg termini. Des de la Regidoria d’Esport s’ha llançat una campanya de vídeos de les instal·lacions esportives més destacades d’Oliva, amb la intenció d’animar i potenciar els esportistes locals a continuar practicant el seu ‘hobby’.

La regidora d’Esports, Yolanda Navarro, ha assegurat que durant l’estat d’alarma quedà patent els beneficis físics i mentals que aporta la pràctica de l’esport. Per això, ha afirmat que “des de les institucions hem d’animar a les veïnes i veïns a seguir amb hàbits saludables que milloraran la seua qualitat de vida.

Articles relacionats