30.6 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Oliva impulsarà la competitivitat del seu sector turístic

• Oliva rebrà 100.000 € de la Diputació de València per a dinamitzar, impulsar i millorar la competitivitat del seu sector turístic

• Una injecció molt valorada per la Regidoria de Turisme, que dirigeix Kino Calafat, i que servirà de suport per a consolidar la sostenibilitat i rendibilitat del sector turístic d’Oliva.
• Nous recursos financers que ens ajudaran “perquè aconseguim fer el salt qualitatiu que estem debatent, amb el conjunt del sector, de cara a l’aprovació del nou pla estratègic de turisme d’Oliva”, assegura Calafat.

La Diputació de València, en el marc de la línia d’ajudes del Fons de Cooperació Municipal per a municipis turístics, ha aprovat la concessió d’una ajuda 101.151,04 € destinada a posar en marxa actuacions en favor del sector turístic d’Oliva.

Amb aquesta partida econòmica, Oliva rep un important suport per a fer front a les polítiques que, en matèria de turisme, està desenvolupant el Departament de Turisme, amb l’objectiu de consolidar i potenciar a Oliva com a destinació turística de primer nivell.

Un suport que redundarà a més en la seua aposta clara i decidida per consolidar-se com a referent per la seua diferenciació, autenticitat i qualitat i ser reconegut com una destinació turística única en el seu entorn.

Aquesta ajuda se suma a la concedida a principis d’aquest mes per part de la Generalitat Valenciana, per import de 80.000 €, també en el context específic del Fons de Cooperació municipal, que es destinaran, fonamentalment, a implementar nous serveis en els més de huit quilòmetres de platges dels quals disposa el municipi.

Articles relacionats