25.7 C
Gandia
Dimarts, 5 juliol, 2022

Oliva enceta les falles amb l’acte de la Crida

Hui ha sigut el moment, on a les falleres i fallers d’Oliva el cor els batega amb força, la Crida és l’acte on la fallera Major d’Oliva obri les portes de la festa fallera als fallers i falleres, a la ciutadania d’Oliva i a tots els visitants que vulguen gaudir d’elles.

La festa fallera és autèntic patrimoni de la humanitat, i com a mostra la Crida convida a tots amb una actitud oberta i tolerant a gaudir d’elles. La Crida ha donat el tret d’eixida a les Falles d’Oliva 2020, des del balcó de l’ajuntament, que ha obert de bat a bat les seues portes per celebrar que les Falles 2020 ja són ací.

En Oliva ja són Falles, i com ha assenyalat David González, Alcalde d’Oliva “les Falles són les festes que ens identifiquen i representen tan bé la forma de ser i viure el món de les valencianes i valencians: l’alegria, la diversió, la llengua i la cultura pròpies, l’esforç, la perseverança i el treball en comú, la solidaritat,..” i ha tancat, “Cuidem les Falles, treballem tots plegats per millorar-les i visquem-les, eixim al carrer i convidem a tots els nostres veïns, que les falles de 2020 ja comencen”. “Visquen les falles d’Oliva!”

Concurs de Paelles
Concurs de Paelles

Articles relacionats