12.5 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Oliva contracta 36 treballadors mitjançant una subvenció del Ministeri de Treball

El regidor del departament d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament d’Oliva, Kino Calafat, ha confirmat l’inici dels treballs de neteja que s’executen a les diferents séquies, valls i mànegues del terme municipal des d’ahir, 1 de juliol.

Cal recordar que aquests treballs es desenvolupen en totes les zones, de forma preventiva, de forma anual a través d’unes subvencions concedides pel Ministeri de Treball per part del SEPE.

En total s’han contractat 36 treballadors, dels quals 32 són peons i 4 capatassos. Els treballs es localitzaran en els diversos desaigües i marges de séquies d’Oliva.

Es realitzen de forma manual, i consisteixen a l’eliminació d’abocaments incontrolats de naturalesa diversa, eliminació de
la vegetació del centre del llit i dels laterals, açò permet millorar la qualitat mediambiental i disminuir els problemes d’inundació derivats de les pluges torrencials. La durada dels treballs serà de tres mesos.

Està previst que, al llarg d’aquests tres mesos, s’actue en la zona del vall Nou, zona de la séquia Mitjana, la manegueta de la platja (depuradora), la manegueta de la Genovesa, el vall de Burguera, el riu d’Alfadalí, el lateral del camí de les Marjaletes, i al vall de les Fonts.

Articles relacionats