15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Oliva comptarà amb el nou edifici de la Policia Local a principi del 2022

– Oliva reprén aquesta setmana les obres de les noves dependències de la Policia Local

L’Ajuntament d’Oliva ha signat l’acta de replanteig amb l’empresa constructora, Vivendio, per a començar les obres del que serà el nou edifici de la Policia Local. L’alcaldessa Yolanda Balaguer, la vicealcaldessa, Ana Morell, amb els tècnics municipals, direcció facultativa i l’empresa constructora han comprovat l’estat de la infraestructura i la seua seguretat per tal de començar aquesta setmana l’obra, que preveu que estiga finalitzada en quatre mesos.

El passat mes de juliol va eixir a licitació l’obra d’aquesta infraestructura, que ha estat paralitzada des de gener de 2011. “Aquest edifici marcarà un abans i un després, millorarà considerablement les condicions de treball de la Policia Local i l’atenció a la ciutadania” ha afirmat l’alcaldessa. A més, ha destacat que aquest nou edifici albergarà tot allò menester per al cos de policia, com la zona de despatxos i la galeria de tir, així com l’adaptació a les normes actuals d’accessibilitat i seguretat.

El contracte s’ha adjudicat finalment per un import de 910.070,78 €, i al llarg d’aquesta setmana iniciaran els treballs. “La gestió política és crear infraestructures i espais nous per al desenvolupament de la ciutadania, però també és solucionar problemes d’expedients en edificis públics que s’havien quedat paralitzats durant molts anys.” Ha destacat Ana Morell.Oliva comptarà amb el nou edifici de la Policia Local a principi del 2022

Al llarg dels anys, han calgut nombroses gestions per a arribar a aquest punt, posat que estava paralitzat per diversos contratemps.

Articles relacionats