Oliva celebra el «VI concurs de Pebrera Farcida» organitzat per Gastroliva i Turisme

El president de Gastroliva, Paco Soqueta, ha anunciat la celebració el dissabte, 21 de setembre, del VI concurs de Pebrera Farcida.
L’esdeveniment s’iniciarà a les 9.30 hores en el Mercat Municipal amb la presentació dels plats, i entre les 10 hores i el migdia es procedirà a la valoració i deliberació del jurat. Els plats es puntuaran per fidelitat a la recepta original i presentació; al voltant de les 12.30 h es coneixerà el plat guanyador.
D’altra banda, ha donat a conéixer els components del jurat del Sisé Concurs de Pebrera Farcida. El president de l’Associació de Gastronomia d’Oliva, Paco Oltra, Soqueta, Elia Sanchis, Fallera Major d’Oliva 2020; M. José Berbegall, periodista; David Fuster, esportista; i JuanVi Mas, xef del restaurant La Llotja, seran els encarregats de seleccionar les millors pebreres farcides de les presentades.

Per a finalitzar aquesta edició de la Mostra Gastronòmica Ciutat d’Oliva, el dissabte 28 de setembre, a partir dels 20.30 h, s’ofereix la possibilitat de realitzar la visita guiada “Oliva Gastronòmica”, una ruta que finalitzarà en la festa Figatell Gin a la Plaça de Sant Roc i que té com a objectiu descobrir la cultura i història gastronòmica de la ciutat.

Tanmateix, Soqueta ha assegurat que per segon any consecutiu, Oliva s’afig a la commemoració del World Paella Day. Amb la col·laboració de Tot Arròs i la Federació de Falles d’Oliva, els assistents podran gaudir de la festa, la paella gegant i música en directe a càrrec de l’orquestra Roller Coasters. L’acte tindrà lloc el divendres 20 de setembre a partir de les 20 hores en el passeig de Lluís Vives (al costat del Mercat Municipal).
Referent a l’associacionisme, Soqueta ha recalcat la seua importància pel fet de tindre el suport d’altres empresaris del sector. Són al voltant de 100 associats i per aquest motiu convida als hostalers de la ciutat a què formen part de Gastroliva perquè «l’hostaleria ha de ser més forta, perquè som el punt de tot el públic. Junt fem el municipi més gran». Pel que fa a FAES, ha agraït el gran suport de la Federació a l’hora de defensar els interessos de l’hostaleria d’Oliva.

Et Pot Interessar