16.6 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

OLIVA, AMB QUATRE CERTIFICACIONS, ÉS EL MUNICIPI DE LA SAFOR AMB MÉS BANDERES BLAVES

Quatre platges d’Oliva tindran aquest estiu bandera blava. El litoral d’Oliva ha renovat aquest reconeixement en totes les platges que l’han tingut en anys anteriors.

Aquest distintiu, amb el qual cada any l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac) reconeix les millors platges per criteris de sostenibilitat i de serveis, lluirà a les platges d’Aigua Blanca i Aigua Morta, caracteritzades pel seu cordó dunar, Pau Pi, amb infraestructura esportiva i equipaments infantils i Terranova-Burguera, una de les poques platges verges que encara queden al Mediterrani.

Aquest reconeixement no sols atén l’excel·lència en la qualitat de l’aigua, sinó que està vinculat a la disponibilitat d’uns certs serveis i equipaments que poden motivar la concessió o no del distintiu blau.

El regidor de Turisme i Platges de l’Ajuntament d’Oliva, Kino Calafat, ha mostrat la seua satisfacció per revalidar les quatre banderes blaves. Segons Calafat “estem d’enhorabona pel reconeixement, ja que aquests guardons demostren la solidesa d’un treball ben fet front a totes les adversitats amb les quals lluitem durant tot l’any”.

Calafat també ha volgut agrair l’esforç de tots, “empresaris i treballadors de platges, operaris i tècnics municipals, veïns i visitants per a aconseguir l’excel·lència dels serveis, l’alt grau d’accessibilitat del nostre litoral i la qualitat de les nostres aigües”.

Bandera Blava és un guardó anual i un sistema de certificació de la qualitat ambiental desenvolupat per la Federació d’Educació Ambiental (FEE). A Espanya coordina aquesta iniciativa l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC).

Articles relacionats