OLI-BA-BA AFIRMA QUE LA PLATAFORMA SALVEM RABDELLS ESTÀ IMPULSADA PER UNA PERSONA AMB INTERESSOS PARTICULARS

 

No és el cas d’aquest ciutadà anònim, apunta la mateixa font, “els arguments del qual són contínues mentides i calúmnies contra empreses i polítics , accions il·legítimes que pretén atribuir a un grup de veïns i que per tant poden ser fins i tot presumptament delictives”.

D’igual manera és “rotundament fals i calumniós per a nosaltres i els responsables municipals , que mai se’ns haja afavorit en les adjudicacions”. Afirmen amb total rotunditat que “l’actual alcaldia ha complit escrupolosament amb la normativa i que l’alcalde actua de forma absolutament transparent i honrada com ha fet sempre i com ja li va explicar amb tot detall a aquesta persona “anònima, covard , la covardia de la qual, interessos personals i voluntat delictiva estan més que acreditades ja que quan es dirigeix a l’alcalde, solament s’atreveix a fer-ho baix pseudònims i ocultant la seua identitat”.

També acusa aquesta persona “anònima” d’estar pretenent recaptar fons suposadament per a la seua causa “ecologista” , “quan en realitat són per al seu propi benefici i interessos privats encoberts per al seu anonimat”.

bans de realitzar cap “donatiu” a aquesta persona, es dirigisquen a l’Ajuntament o fins i tot a la Policia , per si “pot estar tractant de cometre estafes i apropiacions indegudes”.

PSPV i PP ixen al rescat del govern d’Oliva amb condicions