Obra Social Caixa Ontinyent i Càritas Gandia presenten la furgoneta que prestarà servei en diferents recursos de l’entitat.

Obra Social Caixa Ontinyent ha fet lliurament aquest matí a Càritas Gandia de la furgoneta que prestarà servei en diferents recursos de l’entitat com el Centre d’Atenció Integral (CAI), l’Economat, el transport de persones, la recollida de mobles, i campanyes de diversa índole. El lliurament ha tingut lloc enfront de Caixa Ontinyent, en Passeig dels Germanies, 48 de Gandia.

L’aportació ha sigut possible gràcies a un conveni entre Obra Social Caixa Ontinyent i Càritas Gandia i suposarà una inversió de 20.000 euros per part de l’entitat bancària.
A l’acte de lliurament han assistit Juan José Monfort, president de Càritas Gandia, Eduardo Mahíques, director de Càritas Gandia, Maite Boscá, secretària de Càritas Gandia, Javier Sanchis, Cap de zona de la Safor de Caixa Ontinyent, Víctor Moll i Javier Moll CEO de Moll Actuacions (grup empresarial de concessionaris que ha facilitat l’adquisició del vehicle)) i Borja Rodríguez, director de Rock FM i responsable de MotoRock (esdeveniment on es van recaptar fons que s’han destinat a les despeses derivades de la compra i l’assegurança de la furgoneta per als pròxims anys).

El director de Càritas Gandia, Eduardo Mahíques, ha agraït a Caixa Ontinyent el lliurament del vehicle i ha destacat el paper tan important que poden tindre les entitats bancàries en accions com la de hui i que ajudarà tantes persones.  Javier Sanchis, ha agraït a tots els que fan créixer a Caixa Ontinyent, perquè gràcies a ells, l’entitat pot desenvolupar accions com la compra de furgonetes per a associacions sense ànim de lucre.

Et Pot Interessar