22.9 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Objectiu complit per a l’equip infantil de voleibol del Veles e Vents-Decorgandia

 • Objectiu complit per a l’equip infantil del Veles e Vents-Decorgandia en un cap de setmana replet de partits de gran nivell i lluita.Les xiques del Grau de Gandia, procedents en gran manera de la pedrera del voleibol Joan XXIII, es presentaven a aquests partits d’alt nivell, amb els deures quasi fets i amb la necessitat de sumar dos sets o un punt entre tots els enfrontaments de cara a aconseguir un objectiu que no s’havien ni tan sols plantejat a l’inici d’aquesta campanya que era el debut en la màxima categoria.

  El dijous, va ser el primer partit i en ell, l’equip Castellonenc del Volei Grau, es va presentar en la pista Paola Martinez, després de véncer al líder i invicte Gandia i al segon Illa Grau anteriorment. El partit va superar a les jugadores locals que van caure per 0-3, perdent l’opció de ser segones i terceres del grup.

  El dissabte, en el derbi de Gandia, les jugadors del Decorgandia, van mostrar un gran nivell de joc però tampoc van poder aconseguir l’objectiu davant un CV Gandia que en aquesta ocasió no podia cedir ni un sol set en la seua lluita per conservar el lideratge.

  Finalment, el diumenge, va ser el moment definitiu. El quadre local malgrat notar el cansament acumulat, va anar capaç de fer dos sets al corretjós i millorat C.V. Xátiva del Rafa Mora i signar així, la seua presència entre els 8 millors equips de la comunitat malgrat caure derrotades 2-3; aspecte que els dona la possibilitat de jugar els encreuaments previs a la final autonòmica A4 i la possible classificació per al campionat d’Espanya de la categoria.

  Ara, queden dos partits de lliga per a gaudir, donar minuts i preparar l’encreuament més dur que els podia oferir la competició contra el C.V. Sant Joan d’Alacant; actual campió de la copa d’Espanya infantil 2021 i líder invicte del grup sud.

  Equip infantil Veles e Vents Decorgandia. Dalt: Xavis Signes (Segon Entrenador) , JaleskaClaudia, Daniela, Nerea Benavent, Sara, Ximo (Entrenador) amb Kilian (mascota). Baix: TianMeganEnxo (jugador projecte 2016), Laia, Natalia.

Articles relacionats