24.6 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Obertes les inscripcions de bandes per al Tio de la Porra

L’Ajuntament de Gandia ha habilitat al seu web (gandia.es) l’enllaç amb tota la informació necessària i el formulari pertinent per a inscriure’s, un any més, a les bandes del Tio de la Porra. Des de 2017, a més de les bandes formades per estudiants, també està present la banda del Tio de la Porra Sènior, atenent la demanda de molta gent.

En el cas de la banda del Tio de la Porra formada per estudiants, els requisits per a la inscripció són els següents:

– Ser Nascut/nascudes de l’1 de gener de 2001 al 31 de desembre de 2007.
– Ser estudiant d’algun centre educatiu.
– Estar empadronat/da a Gandia.

De cara al procés de selecció, la inscripció es realitzarà telemàticament. El període d’inscripció finalitza a les 14.00 hores del divendres 8 de setembre.

Hi haurà 84 places, que s’assignaran per sorteig entre les persones inscrites, per a formar quatre bandes del Tio de la Porra. El dimecres 13 de setembre, a les 18.30 hores, a la Casa de Cultura, es procedirà al sorteig, el qual consistirà en l’extracció d’un número que estiga entre el nombre de persones inscrites.

En el cas de la banda del Tio de la Porra Sènior, els requisits per a la inscripció són els següents:

– Ser major de 40 anys (nascuts/nascudes abans de l’1 de gener de 1984).
– Estar empadronat/empadronada a Gandia

De cara al procés de selecció, la inscripció es farà telemàticament. El període d’inscripció finalitza a les 14.00 hores del divendres 8 de setembre.

Hi haurà 21 places, les quals s’assignaran per sorteig entre les persones inscrites, per formar la banda Sénior del Tio de la Porra. El dimecres 13 de setembre, a les 18.30 h, a la Casa de Cultura, es procedirà al sorteig, el qual consistirà en l’extracció d’un número que estiga entre el nombre de persones inscrites.

Articles relacionats