11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

Oberta la inscripció als cursos dels centres de Convivència de Gandia 

– Gandia obri el termini d’inscripció per als cursos dels centres de Convivència de Corea i Roís de Corella  

– Els cursos s’iniciaran a partir del 14 d’octubre

– La matriculació en línia es podrà realitzar del 1 al 25 de setembre. Mentre que la presencial serà del 7 al 25 de setembre per la qual cosa caldrà concertar una cita prèvia depenent del Centre a què es vullga acudir

MATRI 20 21 ccmrc GRANDE ValenciaLa regidora delegada de Gent Gran i Centres de Convivència, Liduvina Gil, ha comparegut aquest matí en roda de premsa acompanyada per Ana Ferrer i Mónica Llácer, coordinadores dels centres de Corea i Roís de Corella per anunciar que hui, 1 de setembre, s’ha iniciat el procés de matriculació dels cursos dels Centres de Convivència que aquest any tenen el títol de “Som responsables, som segurs“.

En total són 55 cursos els que s’han organitzat des del departament que van des de activitats com el ioga o pilates a cursos de memorització, pintura, dibuix o zumba, entre d’altres.

La matrícula es podrà realitzar de forma on-line a la pàgina web de l’Ajuntament de Gandia i de manera presencial amb cita prèvia.

Tal com ha explicat Gil, les classes seran de 10 persones. Es realitzaran de forma presencial a totes aquelles activitats que garantisquen el compliment de les mesures d’higiene i protecció. Aquelles que no es puguen realitzar de manera presencial es realitzaran de manera on-line. “Aquesta situació pot anar variant. Segons evolucione la Covid podrem modificar horaris o aforament de les classes” va explicar l’edil qui ha incidit que s’han ampliat les classes presencials d’aquelles activitats que tenen més demanda en els centres. A més, tots els usuaris que es matriculen als cursos tenen garantit l’accés a les classes en línia.

MATRI 20 21 ccmcorea GRANDE ValenciaLa regidora va informar que per garantir la seguretat dels monitors i dels alumnes s’ha establert un pla de contingència on s’ha duplicat la periodicitat de la neteja, s’imposa l’ús de material de manera individual a més d’establir controls de temperatura per accedir als centres, entre altres aspectes.

La matriculació en línia es podrà realitzar de l’1 al 25 de setembre. Mentre que la presencial serà del 7 al 25 de setembre per la qual cosa caldrà concertar una cita prèvia depenent del Centre a què es vulga acudir. En el cas de Corea les persones interessades hauran de telefonar al 96 295 96 68 mentre que en el de Roís de Corella serà el 96 286 89 08. En cap cas s’atendrà a persones sense cita prèvia.

Un altre dels aspectes que ha explicat la regidora és que cada persona podrà matricular-se en tres activitats entre els dos centres. En el cas de duplicar-la matrícula queden eliminades les sol·licituds.

Donada l’alta demanda per a participar en els cursos, el dia 1 d’octubre a les 10:00 h al Centre Joan Climent es procedirà al sorteig. Posteriorment, les llistes d’admesos i d’espera es publicaran el dia dos d’octubre a la pàgina web de l’Ajuntament de Gandia. Aquells alumnes que siguen admesos en les classes presencials seran avisats per telèfon. Els cursos s’iniciaran a partir del dia 14 d’octubre.

Per la seua banda, Ana Ferrer, coordinadora del Centre de Roís de Corella ha explicat que s’ha incrementat en nombre de classes per compensar la reducció de l’aforament i que les activitats on es produeix una major interacció entre els presents s’han reconvertit al format on line .

Finalment, Mònica Llácer, coordinadora del Centre de Corea va destacar que s’han ampliat les activitats de Ioga i de stretching donada l’alta demanda dels usuaris.

Articles relacionats