24.2 C
Gandia
Dimecres, 31 maig, 2023

Obert termini d’inscripció per participar en el Fòrum d’Ocupació “Som Talent Oliva”

– Més de 20 empreses posaran a la disposició dels assistents 90 ofertes de treball reals

– La inscripció a les ofertes i al Fòrum es pot realitzar en oliva.somtalent.es fins al pròxim diumenge, 18 d’abril, a les 23.59 h

La regidoria d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament d’Oliva, en col·laboració amb RH en Positiu, organitzen el primer Fòrum d’Ocupació Som Talent, que tindrà lloc el dijous 22 d’abril en el Centre Polivalent de 9.00 a 14.00 hores.

Aquesta primera jornada presencial, adaptada a les mesures de prevenció per la Covid-19, compta amb espais d’entrevistes amb empreses de la zona, de tal manera que les persones que participen en el fòrum podran inscriure’s en les ofertes i, en cas de complir amb els requisits, participar en processos de selecció amb els responsables de Recursos Humans de diferents empreses durant l’esdeveniment.

Aquesta activitat està dirigida a totes les persones d’Oliva i de les poblacions de La Safor que es troben en cerca activa d’ocupació o de millora de la seua situació laboral.

El Fòrum d’Ocupació serveix com a punt de trobada entre els demandants d’ocupació i les empreses que busquen talent. Per això des de l’organització s’han buscat empreses que formen part del teixit empresarial de la zona, com a empreses locals com Maguisa o Germans Fusters, a més de comptar també amb grans empreses com Carrefour o Decathlon, i consultores de Recursos Humans.

El fòrum advoca per la inclusió, amb la publicació d’ofertes dirigides a persones amb discapacitat. Amb la finalitat d’oferir una gran varietat de llocs de treball per a perfils molt variats i en sectors molt diferents, els interessats poden inscriure’s en oliva.somtalent.es

El regidor d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament d’Oliva, Kino Calafat, ha presentat aquest fòrum amb “l’objectiu d’aportar coneixements i recursos a les persones que estan buscant treball i oferir mà d’obra a les empreses que necessiten personal”.

A més, Calafat ha assenyalat la importància de posar a la disposició de les persones i empreses els recursos locals amb la finalitat de facilitar l’ocupabilitat dels veïns de manera àgil i directa. “Hem treballat molt per a oferir més de 80 ofertes de treball amb 20 empreses diferents; ofertes actives per a llocs de treball reals en empreses d’Oliva i en les localitats de la comarca”.

Per a finalitzar, el regidor d’Ocupació i Empresa de l’Ajuntament d’Oliva ha insistit en la necessitat de “consolidar aquest fòrum com un punt de trobada directa per a trobar treball” pel que espera que ‘Som Talent’ es confirme com una cita anual que millore la inserció laboral dels veïns d’Oliva i una oportunitat perquè les empreses de la zona troben el talent que busquen”.

Aquest Fòrum d’Ocupació s’emmarca en la política d’increment de l’ocupabilitat que s’està duent a terme des del departament que dirigeix Kino Calafat, amb l’augment de places i especialitats del Taller d’Ocupació Centelles, l’elaboració d’un Pla d’Ocupació específica per a Oliva i la posada en marxa d’una web d’oferta i demanda d’ocupació, on les empreses locals plantejaran directament els llocs de treball actius, i a més podran buscar directament a possibles perfils en la base de dades de currículums. Aquest nou portal incidirà en la cerca de la primera ocupació per a joves desocupats.

I Fòrum d’Ocupació Som Talent Oliva

– Dijous, 22 d’abril, en el Centre Polivalent d’Oliva de 9.00 a 14.00 hores.

– Inscripcions en la pàgina web de l’esdeveniment: https://oliva.somtalent.es/

Articles relacionats