12.2 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Obert el període d’inscripció del curs de monitor d’oci i temps lliure del Consell dels Joves

– Impartit per l’Escola d’Animació Ferrán Zurriaga, aquest té un preu de 60 euros i compta amb places limitades

cartell 3
La regidora delegada de Joventut, Inma Rodríguez; el president del Consell dels Joves de Gandia, Adrià Ordines, i el vocal de l’associació, Cristian Trotonda, han anunciat hui la nova edició del curs de monitor d’oci i temps lliure educatiu infantil i juvenil.

Aquesta iniciativa es durà a terme cada dissabte des del 3 de febrer fins a l’11 de maig i tindrà lloc presencialment en l’Alqueria Laborde (carretera del Grau), de 9 a 14 i de 15 a 20 hores. Les persones interessades podran apuntar-se a la web de l’Escola d’Animació Ferrán Zurriaga, que serà l’encarregada d’impartir el curs, fins al pròxim 31 de gener.

Entre altres coses, el contingut tractarà temes com la prevenció i resolució de conflictes, la creació i avaluació de projectes, la diversitat o la creativitat. Una vegada acabat, els assistents estaran capacitats per a realitzar activitats educatives i d’oci amb gent d’un determinat rang d’edat, i obtindran el títol expedit per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ-Generalitat Jove).

El curs té un preu de 60 euros i compta amb places limitades, de manera que admetrà als seus estudiants segons l’ordre d’inscripció. «Considerem que és un preu assequible per a tres mesos de matèria i pensem que és una gran oportunitat per als qui estan començant a endinsar-se en el mercat laboral», ha assenyalat Ordines.

L’edil ha destacat aquesta «bona mesura» i ha convidat a tots els joves a sumar-se al projecte. Finalment, tant el president com el vocal del Consell han agraït la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Gandia.

Articles relacionats