19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Noves Generacions Gandia inicia la seua campanya solidària de recollida de roba

– Raquel Díaz ha destacat la col·laboració entre el col·lectiu i les associacions de Gandia “per a arribar al major nombre de persones que el necessiten”

Durant els mesos de desembre i gener, Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, durà a terme la seua campanya de recollida de roba amb el lema ‘Dona-li una segona oportunitat a la roba que no uses’ destinades a associacions de caràcter solidari.

Aquesta campanya té com a objectiu conscienciar a la ciutadania en general i als joves en particular, sobre el necessari que és ajudar en aquests moments tan difícils a centenars de famílies necessitades. El destí de la roba recollida serà donat a associacions que ofereixen la seua ajuda desinteressada als qui més el necessiten. I és que, per a moltes de les persones que seran beneficiàries d’aquesta iniciativa promoguda pel col·lectiu, l’aportació cobrirà una necessitat bàsica que, per desgràcia, en molts casos tenen dificultats per a cobrir sense renunciar a altres qüestions.

La Secretària General de Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, Raquel Diaz, ha explicat la idea de Noves Generacions. “Una vegada més, ens impliquem ajudant a la gent necessitada a través de les associacions, col·laborant amb elles mitjançant aquesta campanya”.

Una iniciativa que s’emmarca dins del Projecte d’Activitats 2022 de l’entitat juvenil del PP de Gandia, des de l’Àrea de Polítiques Socials que dirigeix Maria Garcia, qui ha remarcat que “queda clar que enfront dels problemes i dificultats diaris, la gent col·labora aportant el seu granet d’arena als més necessitats”.

Diaz ha reivindicat “la solidaritat, el compromís i els valors que conformen Noves Generacions”, afegint que “tots els que componem el col·lectiu som gent amb moltíssima humanitat i bondat que volem transmetre als més necessitats”, sempre des del cor, amb humilitat i pel bé de tots.

Per a poder col·laborar amb les campanyes, es podrà contactar a través dels perfils oficials de NNGG Gandia o acudir a la seu del Partit Popular de Gandia, situat al carrer Pellers,11.

Articles relacionats