17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Noves Generacions de Gandia creen un voluntariat per ajudar a les persones més vulnerables

– Ronda, “és moment de ser solidaris amb totes les persones més vulnerables o de major risc d’infecció”

– Aquesta campanya es desenvoluparà de manera excepcional, per l’estat d’alarma decretat.

nngg Gandia1Noves Generacions del Partit Popular de Gandia inicia una campanya d’ajuda social, “Voluntaris enfront del coronavirus”, que es desenvoluparà durant la duració de l’estat d’alarma decretat per l’estat espanyol.

L’objectiu és ajudar a totes les persones més vulnerables o de major risc de contagi pel coronavirus, i de les quals s’atendran totes aquelles primeres necessitats que precisen, siguen de caràcter alimentari o medicaments necessaris per al seu benestar.

Des del col·lectiu juvenil, asseguren que “seguirem les pautes que des del Ministeri de Sanitat s’han exigit, així com les mesures que des del govern local i la mateixa policia local han anunciat en aquests dies”.

Actuacions que s’executaran des del voluntariat:

– Es realitzarà la compra de primeres necessitats (aliments i medicines) per a totes aquelles persones més vulnerables i de major risc de contagi.

–  El voluntariat es farà de manera individual, sempre el realitzarà una única persona, igual que el desplaçament.

–  Es comptarà amb màscares i guants de làtex, com a manera preventiva i higiènica.

Per al President de NNGG Gandia, David Ronda, “són moments durs i per això hem d’estar al costat de la gent amb major risc de contagi o de falta de mitjans per al seu benestar”, afegint, “complirem amb totes la mesures  i pautes sanitàries per a evitar qualsevol contagi”.

Per a concloure, Ronda, “la duració d’aquesta campanya serà fins que finalitze l’estat d’alarma decretat per l’estat espanyol, és moment de conjuminar forces i combatre tots junts a aquest virus que prompte aconseguirem véncer”.

Articles relacionats