20.8 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Noves atribucions de delegacions del govern municipal de Tavernes

 

• Josep Llàcer incorpora a les seues competències la Regidoria d’Obres Públiques; Noèlia Alberola assumeix les regidories de Serveis Públics, Brigada Municipal i Comunicació; i Encar Mifsud les regidories de Personal, Règim Interior i Noves Tecnologies

• La nova regidora Àngela Llinares assumirà la Regidoria de Promoció Lingüística

L’alcalde de Tavernes, Sergi González, ha signat la resolució d’Alcaldia amb les noves delegacions dels regidors i regidores que formen part del govern municipal, després dels canvis en la corporació municipal de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna.

Primerament, la regidora Noèlia Alberola assumeix la segona tinència d’alcaldia, la regidora Encar Mifsud, la quarta tinència d’alcaldia, i la regidora Mònica Palomares, la cinquena tinència d’alcaldia.

Així mateix, el primer tinent d’alcalde, Josep Llàcer, incorpora la Regidoria d’Obres Públiques a les atribucions que ja dirigia. La regidora Noèlia Alberola també assumeix les delegacions de les regidories de Serveis Públics, Brigada Municipal i Comunicació. D’altra banda, la regidora Encar Mifsud integra entre les seues competències les regidories de Personal, Règim Interior i Noves Tecnologies.

La nova regidora Àngela Llinares assumirà la Regidoria de Promoció Lingüística i finament, la regidora Mònica Palomares ha estat nomenada nova membre de la Junta de Govern Local. La resta de regidors i regidores que formen el govern local mantenen les mateixes delegacions.

Articles relacionats