Nova edició del programa d’eco-turisme #PlatjaNatura

Després de la bona acollida de les edicions anteriors, l’Ajuntament de Gandia continua amb aquesta iniciativa que promou el model turístic verd, familiar i de qualitat, apropant els visitants als nostres espais naturals i patrimonials.

Les destinacions de les visites guiades, en bus des dels fars 1 i 2 del passeig marítim, a les 19 h, seran els dimarts: el Centre d’interpretació Parpalló-Borrell, la Cova del Parpalló; els dijous, el Centre d’interpretació Marjal de Gandia i parc dels Ullals. Dos divendres al mes, el Castell de Bairen. I un divendres al mes, excursió caminant fins a les dunes i la platja de l’Auir.

Al lloc de l’excursió també hi poden tastar i adquirir productes d’agricultura ecològica de proximitat. Cal inscripció prèvia a les oficines de turisme de Gandia o platja (962 877 708)

L’agenda XIVEGA’t també inclou activitats familiars (anellejament d’aus, nit de les rates penades, adorns de la prehistòria, hotel de bitxos…), durant els mesos de juliol i agost als dos centres d’interpretació (Aula Natura Marjal de Gandia i Parpalló-Borrell) de la Xarxa d’Infraestructures Verdes de Gandia.

 

PLATJA#NATURA PROGRAMA D ECOTURISME 2019

Et Pot Interessar