11.5 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

Nova edició de “Marquesa Concerts” per a maig i juny 

  • Carles Pastor, Òscar Briz, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, La Otra, No Me Pises Que Llevo Chanclas i Nacho Vegas seran els artistes que actuaran al Jardí de la Casa de la Cultura els dissabte d’aquests dos mesos.

  • Les actuacions es desenvoluparan als Jardins de la Casa de Cultura el 21 i 28 de maig i el 4, 18 i 25 de juny. Les entrades es poden adquirir a partir de hui a instanticket.es/culturagandia o al a Casa de la Cultura. El preu oscil·la entre els 8 i 18 euros

«Marquesa Concerts» enceta una nova edició d’actuacions per a maig i juny al Jardí de la Casa de Cultura. El regidor de Cultura, Nahuel González, acompanyat de l’artista saforenc Carles Pastor, ha presentat els protagonistes del cartell: Carles Pastor, Òscar Briz, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, La Otra, No Me Pises Que llevo Chanclas i Nacho Vegas. Aquests envairan l’escenari al jardí els dissabtes a les 22.30h, a excepció de la inauguració que es portarà a terme a les 20.00 h.

Es tracta d’una edició que, tal com ha manifestat el regidor de Cultura, està marcada per la «tornada a la normalitat del festival». «L’èxit massiu i l’esgotament de pràcticament totes les entrades la darrera edició és una mosta clara de que, tot i la pandèmia, la ciutat de Gandia vol música i concerts de primer nivell. L’Ajuntament de Gandia tenim eixa voluntat de programar cultura segura i que puga beneficiar a la societat», ha afegit. A més, ha agregat que tot i que «Marquesa concerts» és el gran esdeveniment musical de la ciutat de Gandia, les properes setmanes es presentaran més festivals com el Polisònic. Ha volgut agrair el treball del director de Casa de Cultura de Gandia, Eudald González, en aquesta programació cultural.

PostGeneric PosterMarquesaConcerts 2

Tal com indica el cartell del «Marquesa Concerts» –dissenyat un any més per German Enguix (Gerengo Design)– l’apertura es donarà lloc el 21 de maig amb entrada lliure a partir de les 20.00 h. L’artista que encetarà aquesta edició serà Carles Pastor, el qual presentarà el seu 6é disc «Les flors de Chernóbil». «Treballem el rock suau, la música d’autor i la música d’arrel americana, però el directe és més elèctric i dinàmic», ha expressat l’artista. Seguidament, a les 22.30 h, muntarà a l’escenari el cantautor Òscar Britz, guanyador del premi a millor cançó i disc de cançó d’autor de la darrera edició dels Premis Carlos Santos.

El 28 de maig serà el torn de Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, un dels grups revelació del rock & roll, que presentarà el seu CD. La Otra, integrat per dones d’estil prop al reggae i música alternativa, actuarà el 4 de juny. Amb el fi d’abastar tota mena d’edats als concerts, el 18 de juny cantaran a la Casa de la Cultura No Me Pises Que Llevo Chanclas, conegut a tot el país. Amb aquest grup «es vol donar eixa oferta al públic de diferent edat de la ciutat», segons ha assenyalat el regidor de Cultura.

Nacho Vegas serà l’encarregat de tancar l’edició de «Marquesa Concerts» el 25 de juny. «És una programació que busca donar a Gandia el nom de capital musical i l’aposta per músics de la Safor», ha apuntat González i és que el cartell d’enguany es compon per molts integrants de la comarca. Les entrades per als concerts estan a la venda a partir de hui. «Recomane a la gent que les compre ràpid. A Gandia hi ha moltes ganes de música i ara la pandèmia ens deixa ballar. Estic segur que a la Casa de la Cultura es gaudirà de la musicà», ha conclós el regidor de Cultura.

Programació del «Marquesa Concerts»

21 de maig: Carles Pastor a les 20h i Òscar Briz a les 22.30 h amb entrada lliure.

28 de maig a les 22.30 h: Derby Motoreta’s Burrito Kachimba. 15 € (12 € reduïda).

4 de juny a les 22.30 h: La Otra. 10 € (8 € reduïda).

18 de juny a les 22.30 h: No Me Pises Que Llevo Chanclas. 15 € (12 € reduïda).

25 de juny a les 22.30 h: Nacho Vegas. 18 € (15 € reduïda).

Les entrades es poden adquirir a instanticket.es/culturagandia o al a Casa de la Cultura.

Articles relacionats