24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Nova edició de la Travessia Canal de Nado a la platja de Gandia

 

 

 

– La prova se celebrarà el 8 d’abril, i començarà a les 10.00 h i tindrà una distància de 2.200 metres des del canal de natació ubicat enfront del número 85 del passeig Marítim Neptú.

– S’espera que s’arribe als 200 inscrits, com l’any 2022. El termini d’inscripció encara està obert fins divendres a un preu de 18 €, mentre que el mateix dia de la prova també es podrà participar per 25 €.

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada per la presidenta del NiE Gandia, Pilar Martí, han presentat aquest matí la tercera edició de la Travessia Canal de Nado, que se celebrarà a la platja de Gandia el pròxim 8 d’abril a partir de les 10:00 h. La prova es desenvoluparà al llarg dels 2.200 metres del canal de natació ubicat enfront del número 85 del passeig Marítim Neptú.

“Després de la instal·lació del Canal de Nado, el club es va involucrar per fer aquesta Travessia i nosaltres volem donar-li repercussió per ser referents en aquest àmbit”, ha afirmat Morant. La regidora ha informat també que serà un requisit indispensable, de nou, la utilització de neopré llarg per a participar en la prova per la temperatura de l’aigua que hi haurà el dia d’aquesta (uns 16 o 17 graus).

Per altra banda, Martí ha volgut agrair a l’Ajuntament i al Servei d’Esports per “tots els permisos per a activitats i, concretament, pel desenvolupament d’aquesta prova i tota l’ajuda que sempre demanem i ens ofereixen”. A banda, s’ha mostrat satisfeta perquè «l’objectiu que teníem era reunir a gent de tots els punts de la geografia espanyola i ho hem aconseguit».

Hi ha participants de tota la Comunitat Valenciana, Múrcia, la zona centre, el nord d’Espanya i la zona d’Aragó.

Quant a les inscripcions, la presidenta del club ha informat que hi ha vora 170 inscrits i s’espera que la xifra final oscil·le als 200 participants, com l’any 2022. El termini d’inscripció encara està obert fins divendres a un preu de 18 €, mentre que el mateix dia de la prova també es podrà participar per 25 €. Els nadadors rebran un capell de natació i una motxilla. El periodista Marc Oliva serà l’speaker de la prova.

Articles relacionats