9.9 C
Gandia
Dimarts, 23 abril, 2024

Nou impuls del Pla de cobertes i terrats verds de Gandia

• La Junta de Govern aprova la sol·licitud d’inici del tràmit d’avaluació ambiental i territorial estratègica

El vicealcalde i regidor d’Urbanisme, Josep Alandete, ha anunciat aquest matí que a la Junta del Govern del passat 4 d’abril es van aprovar, entre altres punts, la 92a modificació de l’Ordenació Detallada del Pla General: cobertes i terrats verds. I la sol·licitud d’inici del tràmit d’avaluació ambiental i territorial estratègica.

Aquesta té com a objectiu “augmentar xicotets espais verds perquè els usuaris gaudisquen dels edificis com un espai col·lectiu més i compatibilitzar-ho en la instal·lació de captadors d’energies renovables”, segons ha detallat Alandete, qui ha afegit que es tracta d’una mesura aplicada contra el canvi climàtic que pretén “compensar l’ocupació del territori i millorar la qualitat mediambiental”.

En segon lloc, el vicealcalde ha anunciat que també s’inicia el tràmit de valoració ambiental i territorial estratègica del Pla de Reforma Interior del Nucli Primitiu de la Platja. Tal com ha recordat el regidor d’Urbanisme, ja es va encetar un Pla de Participació Pública amb diversos tallers on s’arreplegaren les inquietuds i demandes del veïnat i els agents econòmics a fi de millorar l’entorn urbà. “A partir de la ciutat ja construïda, seguirem treballant per aconseguir una ciutat amable, inclusiva i a la mesura de les persones”, ha expressat.

Articles relacionats