NOU DETINGUTS A GANDIA PER VENDRE HEROÏNA, COCAÏNA I UNA NOVA MODALITAT DE MARIHUANA

En l’operació, els policies van realitzar dos registres domiciliaris, en els quals van desarticular el punt de distribució i el punt de venda al detall de les substancies estupefaents. Els agents es van confiscar de 1.414 grams de, pel que sembla, heroïna, quasi 10 quilos de marihuana i 4.241 euros, entre altres efectes, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia.

Els presumptes implicats formaven un grup organitzat amb distribució de tasques i repartiment de funcions que, a més del domicili utilitzat com a punt de venda directa, disposaven d’un altre on es guardava les substàncies i en el qual hi hauria un laboratori per a manipular principalment la marihuana.

Els investigadors van realitzar dues entrades i registres on van intervenir els estupefaents; 58 grams de substància de tall; 23 pots de metadona; 4.241 euros en efectiu; cinc bàscules; una premsa i un escalfador, entre altres útils per a la manipulació de substàncies estupefaents.

Dels detinguts, set d’ells amb antecedents policials, quatre han passat a disposició judicial i han ingressat a la presó tres d’ells. Els altres cinc, després de ser sentits en declaració, van ser posats en llibertat després de ser advertits de l’obligació de comparèixer davant l’autoritat judicial quan per a açò siguen requerits.

Et Pot Interessar