NOU ATROPELLAMENT MORTAL A LA N-332 AL CASC URBÀ DE BELLREGUARD

Un home de 89 anys ha mort este dilluns atropellat per una motocicleta a Bellreguard, mentre que el conductor ha resultat ferit lleu, segons han informat fonts del Centre de Coordinació de Trànsit.

L’accident s’ha produït només estrenat este dilluns, cap a les 00.00 hores, quan per causes que s’estan investigant la motocicleta ha atropellat l’ancià al quilòmetre 220.300 en la N-332, que coincideix amb l’entrada nord de Bellreguard, tot just als voltants de la gasolinera Galp. 

 

Com a conseqüència de l’impacte, el vianant ha mort mentre que el conductor de la motocicleta, un jove de 34 anys, ha resultat ferit lleu, segons les mateixes fonts.

És el segon vianan que mor atropellat a Bellreguard en dos mesos. El darrer atropellament mortal es va produir el 17 de novembre passat també al casc urbà, i la víctima va ser també un ancià que va morir en ser colpejat per un camió quan creuava la carretera. Eixe accident mortal va provocar manifestacions en reivindicació d’una solució definitiva al pas de la N-332 per l’interior del casc urbà de Bellreguard.

Et Pot Interessar