30.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Nombrosa participació de ciclistes de la Safor al Campionat d’Espanya de ciclocròs

Pontevedra tancarà definitivament la temporada nacional de ciclocròs amb la disputa dels campionats d’Espanya que tindran lloc aquest pròxim cap de setmana.

La representació de corredors de La Safor és molt nombrosa amb Edu Llacer i el seu germà Joan en la màxima categoria elit, després estaran els xeraquers, José Matoses i Jordi Constantino a més del palmer Miguel Solera i el simater Joan Hernández en categoria júnior.

Quant a la categoria cadet participarà el ciclista de la Font Iván Gomar amb clares opcions pel triomf final. A més estarà acompanyat de Marc Mestre de Beniarjó.

A més estarà l’equip complet del Teika gandià que viatjarà amb el de la Vila Felipe Orts per a revalidar el títol en la màxima categoria.

Cal indicar que finalment Lidia Llacer ha preferit descartar-se de la llista per a preparar millor la temporada en carretera.

El programa del nacional que tindrà lloc en el paratge de l’Illa de les Escultures i s’iniciarà el dissabte amb les carreres de Cadets i Júniors mentre el diumenge amb l’elit i sub-23. Quant al traçat sàrria de 3.100 metres, és molt tècnic i amb absència de rectes. Totalment diferent de l’edició del passat any.

Articles relacionats