“No em toques el Whatsapp! campanya de prevenció violència de gènere

L’Agència d’Igualtat de la Mancomunitat de Municipis de la Safor inicia dijous, 14 de novembre de 2019, la campanya anual de prevenció de la violència de gènere entre l’alumnat de secundària de la nostra comarca.

Durant els pròxims mesos, l’equip de l’Agència d’Igualtat impartirà els tallers de la campanya “No em toques el whatsapp!”, dissenyada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana.

Els tallers, dirigits a l’alumnat de 2n d’ESO dels IES públics de la comarca, tractaran de previndre la violència de gènere mitjançant la sensibilització i el lliurament de les ferramentes necessàries per a detectar les primeres manifestacions d’aquests tipus de violència en l’àmbit de les relacions sentimentals.
L’objectiu fonamental de la campanya és aconseguir que la joventut siga capaç de reconéixer la violència de gènere des dels primers senyals. Per això, és
imprescindible problematitzar aquelles actituds violentes que consideren naturals, com la gelosia i les conductes de control a través d’internet i els dispositius mòbils, a més de combatre els prejudicis existents al voltant de la violència de gènere i aprendre a construir relacions afectives sanes i igualitàries.
Durant la campanya “No em toques el whatsapp”, l’equip de l’Agència d’Igualtat també impartirà tallers de sensibilització i prevenció adreçats a l’alumnat de 1r de Batxillerat.
Aquestes sessions tractaran de promoure la reflexió crítica sobre les causes de la violència masclista i les diferents maneres de combatre-la, al mateix temps que donaran a conéixer els serveis i recursos públics d’atenció en cas de violència de gènere.

Et Pot Interessar