12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

NNGG denúncia que encara no estiga finalitzat el Casal Jove del Grau de Gandia

• David Ronda: “El Grau no tindrà un Casal Jove a l’altura del que es mereixen els joves grauers, hui veiem com ens menyspreen”.

Noves Generacions del Partit Popular de Gandia ha denunciat el menyspreu i deixadesa per part del Govern Local als joves del Grau, “deixant-los sense un centre juvenil apte on atendre les necessitats i reivindicacions dels joves del Grau i Platja de Gandia” segons afirmacions seues.

NNGG fa un recordatori de que “el centre juvenil es va projectar i va pressupostar l’any 2015 gràcies al Govern Local del Partit Popular, dins del Pla Confiança, amb una partida pressupostària de 180.000 €, construint així un centre òptim i equipat amb les últimes tecnologies i recursos per al seu correcte funcionament i atenció diària”.

Des de NNGG han assenyalat que “L’any 2019 es va anunciar a so de bombo i platerets que s’anaven a començar les obres. La seua errònia previsió afirmava que a la fi de febrer de 2020 estaria disponible aquest recinte tan reclamat pels joves del Grau de Gandia i tan sols un any després, l’executiu local, qui va afirmar en el ple del mes d’agost que si es comptaria amb un centre juvenil, anuncien l’obertura d’un espai jove dins d’unes instal·lacions esportives, en concret a l’interior d’un xicotet despatx”.

El president de Noves Generacions del Partit Popular de Gandia, David Ronda, ha declarat que “hui es torna a manifestar dins del si del govern local que, són els mateixos gossos, però amb diferent collaret, cedeixen al xantatge de la exalcaldessa Diana Morant, deixant als joves del Grau sense un centre juvenil a l’altura del que es mereixen”, afegint “tornem a denunciar i dir en veu alta que els joves som l’última assignatura d’aquest govern, buscant-nos i atenint-nos a vespres d’eleccions per a rascar uns quants vots”.

Des del col·lectiu juvenil es pregunten on han acabat els 120.000 € de subvenció destinada a l’adequació, aprovisionament i posada en marxa de l’anterior espai designat per a acaparar aquest centre, ja que són subvencions que després han de demostrar-se amb les factures i serveis destinats a aquesta obra.

Articles relacionats