24 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Nit màgica de Sant Joan a la Platja de Gandia

  • Tot a punt per a la celebració de la nit de Sant Joan a la platja de Gandia

Aquest divendres se celebra Sant Joan i ho fa amb diverses activitats que han estat organitzades pels departaments de Política Festiva i Turisme. Una oferta completa d’oci i diversió per a tots els públics.

Les activitats començaran a les 20.30 hores amb animació musical al passeig Marítim. A les 00.00 hores serà el torn per al llançament del castell de focs d’artifici des de l’escullera Nord. Una vegada finalitzat el castell, es procedirà a la cremà de la foguera que estarà situada al tram comprés entre els carrers Canàries i Illes balears.

A partir de les 00:30 hores serà el torn per a la música. D’una banda, l’escenari 1 (Ripoll) acollirà l’actuació de Tato Muñoz i Michael G i, de l’altra, els xiringuitos de la platja han preparat també actuacions de música en directe.

D’altra banda, l’Ajuntament ha preparat un dispositiu de seguretat que estarà en marxa tota la nit i s’incideix en algunes recomanacions com anar amb compte amb el mobiliari i l’equipament urbà, a més de no deixar deixalles, no cremar plàstics i deixar objectes metàl·lics que puguen fer mal.

Divendres per la vesprada, la Policia Local desplegarà un dispositiu que vigilarà que no s’accedisca a la sorra de la platja amb vidres ni amb fustes amb claus. A més, es recorda que a la platja de l’Auir s’ha de tindre especial cura amb la flora i la fauna.

Articles relacionats