18.9 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Ni més ni menys que 10 podis va aconseguir l’escola de Ciclisme Triasport Gandia

Sense dubte la millor carrera de tota la temporada la que es va celebrar el diumenge passat en Aiacor amb motiu de la tretzena prova de la challenge provincial.

L’escola de Stefano Garzelli amb el Triasport Gandia van ser els que més van pujar al calaix amb gran diferència sobre les altres escoles en una cita que va reunir fins a 195 alumnes.

El primer a pujar al podi va ser el gandià Dani Sánchez que va aconseguir el segon lloc en promeses on Gerard Pastor seria huité i Sergi Esteban va ser nové.

Ni mes ni menys que 10 podis va aconseguir lescola de Ciclisme Triasport GandiaEn la categoria de principiants de primer, Alex Sánchez obtindria el tercer lloc molt treballat mentre que Andrea Contero seria la primera dona, els èxits van continuar en principiants de segon any amb el tercer lloc d’Andreu Sansaloni.

Els alevins de primer any van tindre a Irene Flores d’Almoines amb el segon lloc mentre que el seu company Sergi Margarit acabaria sisé.

Novament Carla Bañuls va tornar a donar ritme als alevins de segon amb una nova victòria en una carrera en la qual sempre va estar davant, Carla Martínez acabaria en la tercera plaça.

La carrera d’infantils es va saldar amb un segon lloc de Marc Iborra mentre que Jorge Flores que també va estar davant tota l’estona acaba en el seté lloc mentre que Paula Esteban seria tercera, finalment en infantils de segon any Aitana Calabuig acabaria tercera per davant de Laia Canet que seria quarta i Joan Corbi 23.

Ni mes ni menys que 10 podis va aconseguir lescola de Ciclisme Triasport Gandia 2Una gran jornada de ciclisme on van estar tots els corredors de la província que no van voler perdre’s la carrera d’Aiacor que va tindre en aquesta ocasió la gran novetat de pujar als cinc primers ciclistes al podi, joves que es queden normalment quarts o cinqué i que no poden pujar mai i que en aquesta ocasió el van aconseguir.

D’altra banda el ciclista de la Font Iván Gomar va finalitzaar en el lloc 48 en la volta a Portugal en categoria júnior. Una carrera guanyada per Antonio Morgado on el primer espanyol ha sigut Abel Odón amb el cinqué lloc, company de Gomar en l’Equip Bicicletes Sanchís.

Articles relacionats