Natació i Esports Gandia es proclama campió de la XXIII edició del Trofeu Open NIE Gandia

Aquest passat cap de setmana, es va celebrar el XXIII Open NiE Gandia, a la piscina municipal coberta de Gandia. Un esdeveniment històric, que en aquesta ocasió va reunir 16 clubs de tota Espanya: CN ValencianoCN FercaCN Oliva, CN Alzira, CN Neptunol’AlcúdiaCN PiscisCN Rafelbunyol, CN Onda, CN Godella, CN SedaviCN Alarcos (Ciudad Real), U.E. Horta (Barcelona), CN Portus (Eivissa) y CN i Esports Gandia, amb un total 470 nedadors i nedadoras.

Per part del club local va comptar amb un total de 71 participants:

Desset pre benjamins: Luis i Eric Tarrasó, Vera Pérez, Inma Jover, Petar IvanovKevin Tsevan, Norai Garcia, Pau Martí, aula CabanillesAngela Ribes, Nicolás MuñizGorkaTiziano Gómez, Ronald Sider, Pau Gregori, Gerardo i Adriana Solanes.
• Setze Benjamins: Ivan Lechev, Marta Garcia, Xavi Cabanilles, Josep Jover, Tian Barca, Raquel Martí, Laia Pérez, Alba Hidalgo, Adrián Pérez, Julieta Fontana, Danylo Gryshckenko, Santiago RenuAngela Femenia, Mar Solanes, Alberto i Gabriel Sider .
• Onze Alevins: Kiko Climent, Héctor Gimeno, Ferran Valdés, Javi De la Clau, Sara Rodrigo, Sofia Yan Giner, Carla Climent, Carla Chova, Mireia Cutanda, Franc Canet i Joan Esteve.
• Tretze Infantils: Marc Blasco, Dani Barca, Alejandra Pérez, Marina Camps, Julen Camarena, maena Gicquel, Neus Canet, Lara i Sonia Martí, Adrián Millet, Sergio ChovaHektor Rosen i Alejandro Aldahir Gil.
• Onze Juniors: Javier Juan, Joan Cànoves, Xavi Seguí, Jesús Martí, Maria Bordes, Monika Ivanova, Melin VerduJulia Sigalat, Laura Sant Cristòfol, Marta Gómez i Marta Lloca.
• Tres Absolut: Gema Dommenech, Ximo Gascón i Joan Muñoz.

En total, el club va guanyar 69 medalles individuals: 20 ors, 24 plates i 25 bronzes.  Així doncs, els resultats en general van ser molt bons, ja que es van aconseguir gran quantitat de millors marques personals. És d’especial importància destacar les actuacions dels més menuts: prebenjamins i benjamins, que, un cop més, van demostrar que estan a un nivell molt alt en tots els aspectes, tant tècnics com tàctics.

D’altra banda, els més majors també segueixen progressant. Així doncs, la nadadora Julia Sigalat va ratificar el seu millor temps en 100 esquena, i va aconseguir millorar el de 200 esquena (2 ‘21.1″); el nadador Alejandro Aldahir Gil va aconseguir millors marques personals en 100 lliures (56.8) i 200 lliures (2’06.8 «), que l’acosten molt a la mínima per al campionat nacional infantil d’estiu. D’altra banda, Marc Blasco i Xavi Seguí van obtindre molt bons temps en la prova de 100 lliures: 57.2 i 58.8 respectivament; i, a més, Joan Muñoz va aconseguir batre el seu propi rècord del campionat en la prova de 100 estils, amb un temps de 59.6 «.

Finalment, l’Open es va tancar amb una brillant sèrie de relleus:

Per part dels equips masculins, el pre benjamí (Luis i Eric Tarraso, Pau Martín i Pau Gregori) van obtenir el tercer lloc; el benjamí (Ivan LechevDanylo Gryshchenko, Josep Jover i Xavi Cabanilles), el segon lloc; l’aleví (Ferran Valdés, Hector GimenoKiko Climent i Javi De la Clau), el primer lloc; l’infantil (Aldahir Gil, Marc Blasco, Hektor Rosen i Sergio Chova), també el primer lloc; el júnior (Joan CanovesAdrián Millet, Xavi Segui i Javier Juan), el tercer lloc.

Pel que fa als equips femenins: el pre benjamí (Inma Jover, Adriana Solanes, Norai García i Angela Ribes) i benjamí (Laia Pérez, Julieta Fontana, Raquel Martí i Alba Hidalgo) van obtenir el segon lloc; l’equip aleví (Sofia Yan, Carla Climent, Carla Chova i Mireia Cutanda), el tercer lloc; l’equip infantil (Marina Camps, Alejandra Burguera, Neus Canet i maena Gicquel), el quart lloc; i l’equip sènior (Gema Domenech, Maria Bordes, Monika Ivanova i Julia Sigalat), el primer lloc.
Amb això, es van aconseguir un total de nou medalles més. Tot això va sumar un total de 2593 punts, amb els quals el Club Natació i Esports Gandia es va proclamar campió de la XXIII Edició del Trofeu Open. El segon i el tercer lloc el van obtindre el club natació Horta i el Trencaones Alzira, respectivament. Ara, el Club Natació i Esports Gandia ja està preparant el proper trofeu «Pitet».

Et Pot Interessar