13.3 C
Gandia
Dissabte, 3 desembre, 2022

Nacho Arnau recorda al Partit Popular quina és la vertadera situació del Trinquet de Gandia

Fa uns dies, el Partit Popular de Gandia va responsabilitzar a l’actual govern municipal de la situació en què es troba el Trinquet de Gandia i ha sigut el regidor delegat de Contractació, Nacho Arnau el que ha respost a les crítiques realitzades per part del Partit Popular sobre l’acord aprovat per la Junta de Govern on s’accepta la desvinculació de la constructora a la qual s’havia adjudicat la construcció del Trinquet.

En primer lloc, Arnau ha recordat que l’obra està paralitzada per una sentència interposada per veïns i el consistori de Benirredrà que considerava que la construcció era il·legal. “A pesar que el PP sabia que això anava a passar, es van entestar a fer el trinquet on no es podia i ara ens trobem en aquesta situació” i afegia que, l’actual executiu es va trobar quan va accedir al govern que l’obra no tenia el cost previst i que el PP devia a l’empresa una quantitat propera als 700.000 €. “Malgrat tot vam aconseguir desbloquejar la situació però el maig de 2018 ens trobem amb una sentència que paralitzava les obres quan ja estàvem a pocs dies abans de finalitzar els treballs”.

Sobre la possibilitat de perdre l’ajuda de la Diputació de València que es va concedir per a la construcció, Arnau ha respost als populars que s’han mantingut contactes amb la Diputació provincial i que aquesta és conscient de la situació judicial en què es troba la infraestructura, per la qual cosa no es preveu que la Diputació reclame la devolució de la subvenció.

Articles relacionats