11.4 C
Gandia
Diumenge, 27 novembre, 2022

‘Mostra Tardor’ Gandia enceta la seua programació d’espectacles al carrer

La Mostra Tardor, Els Arts al Carrer comença la seua marxa hui. Aquesta programació continua en la línia de redistribuir els espectacles programats per a l’edició d’aquest any de la Fira i Festes que no es podrà celebrar a causa de la crisi sanitària.

El regidor delegat de Política Festiva, Jose Manuel Prieto va anunciar que encara que la presència serà menor, els dies 2, 3 i 4 d’octubre hi haurà espectacles en espais fitats i amb registre d’assistents. “Estem molt satisfets amb totes les activitats que s’estan programant i del bon acolliment que estan tenint entre el públic. El pla de contingència de les activitats culturals que organitzem està donant bons resultats i el continuarem aplicant per a garantir la seguretat dels artistes i el públic”.

Hui A les 21 h des de la Plaça Major eixirà un espectacle itinerant de percussió i foc Deabru Bletzak, a càrrec de Su á Feu.

Basat en la dansa urbana, el foc i el ritme, SU À FEU explora des d’un angle nou i fantàstic l’espai urbà. En SU À FEU curiosos personatges que recorden a figures del futur envaeixen el carrer transformant-la en un espai en el qual els rituals moderns integren gestos de la vida quotidiana mesclats amb els ritmes de diverses parts del món i el foc primitiu. De nou la companyia convida al públic a transformar el carrer en una festa de ritme i llum, vital, màgica i magnètica. Mesclar-nos amb el públic, integrar-lo, envoltar-lo, fer-li retrocedir, en resum implicar-ho en aquest espectacle és el nostre objectiu.

Articles relacionats