22.5 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

Moragues presenta les seues mesures de comerç 

– L’antic jutjat es convertirà en el major centre per a donar suport a empreses, comerç, hostaleria i indústria

– El candidat popular ha mostrat el seu compromís per a reforçar la ‘marca Gandia’

El Partit Popular ha exposat la seua aposta pel comerç de Gandia, exposant les principals mesures. El candidat popular ha mostrat el seu convenciment que “retornarem el lideratge comercial a la ciutat de Gandia”.

Moragues ha explicat al costat de Silvia Riera, número huit dels  populars i responsable de l’àrea de Comerç, que es crearà un laboratori d’empreses, comerç, hostaleria i indústria, que se situarà en l’antic Jutjat, en el qual es crearà una finestreta única “perquè puguen tramitar les gestions derivades de la seua activitat”.

“Necessitem revitalitzar el comerç de la nostra ciutat, recuperar el lideratge que històricament Gandia ha representat”, ha afirmat Moragues. Perquè això siga una realitat, el candidat a l’alcaldia de Gandia del Partit Popular, ha anunciat que “es garantirà pàrquing gratuït als clients de comerç i hostaleria i es crearan ludoteques infantils en punts comercials de tota la ciutat”. Aquests espais comptaran amb punts d’informació al consumidor, zones de consigna i espais per a lactància.

El candidat popular ha ressaltat la necessitat d'”ampliar les zones d’aparcament, tant a la ciutat com a la platja”, afegint que “és indispensable que les zones d’aparcament tinguen un millor manteniment, il·luminació i major vigilància”. I és que tant Moragues com Riera han insistit que “els usuaris necessiten que entrar i aparcar a Gandia siga més fàcil”.

“La marca Gandia ha de ser permanentment promocionada perquè aquest lideratge torne a ser una realitat, oferint el màxim suport als nostres comerciants i dotant-los de facilitats perquè desenvolupen la seua activitat”, ha assenyalat Moragues. El suport als espais i zones comercials de tota la ciutat es veurà reforçat amb activitats d’animació, “potenciarem amb especial atenció les temporades amb menor activitat, per a dotar als nostres comerços d’una continuïtat entre les diferents temporades altes”.

Un Mercat del Prado diferenciador

Moragues ha expressat la seua intenció de “fer que el Mercat del Prado siga un espai més atractiu i diferenciador que siga capaç de ser un pol d’atracció per a més públic”. L’objectiu és que el mercat s’assemble a models que estan en auge en tota Espanya, com a Mercat Victòria o el més pròxim i recent Mercat de la Impremta de València, “convertint-se en un espai de referència per a tota la comarca”.

“Som un projecte integrador, al qual volem que se sumen tots els ciutadans de Gandia i que, entre tots, fem la ciutat líder que tots volem”, ha asseverat Moragues.

Articles relacionats