17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Moragues, candidat a l’alcaldia de Gandia, es mostra ambiciós davant Carlos Mazón

– Moragues: “Convertiré a Gandia en la capital turística de la província de València”

– Moragues li demana suport a Carlos Mazón “per a traure el potencial turístic que té Gandia”

El candidat a l’alcaldia de Gandia del Partit Popular, Juan Carlos Moragues, ha estat al costat del president del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Carlos Mazón, en una reunió amb diferents agents turístics de Gandia, davant els quals han reivindicat la potencialitat turística de Gandia

“La situació actual de Gandia és que hui mateix, de 22 hotels que hi ha a la platja de Gandia només hi ha quatre oberts, el 18,8%, això que vol dir, que la platja de Gandia ara mateix està morta, i ho està no sols perquè hi haja un 18% dels hotels oberts sinó perquè estan els comerços, les botigues, els negocis de la platja de Gandia tancats”, ha lamentat Moragues.

Però per a Moragues aquesta situació pot revertir-se amb polítiques que traguen el potencial de Gandia. “Nosaltres volem canviar completament aquesta situació i per això presentarem un pla de dinamització i revitalització de la platja de Gandia amb una sèrie de mesures molt ambicioses. Jo el que vull és una platja de Gandia que estiga oberta tot l’any, on es lligue el binomi deporte-oci-música-cultura amb turisme, i vull convertir Gandia en la capital turística de la província de València, que siga referent en l’àmbit nacional i internacional”.

Durant la trobada, en el qual han sigut presents l’associació d’hotelers, l’associació d’hostalers i restauradors, l’associació de fideuà, apartaments turístics, l’associació i quiosquets i les agències de viatges.

“Som una ciutat que té un dels impostos més alts entre les grans ciutats. En 2016 es va pujar un 24% l’IBI a la ciutat de Gandia”, ha asseverat, reconeixent que actualment “és una ciutat que està parada, està estancada, el turisme està mort i volem reactivar-lo amb un programa ambiciós per a convertir Gandia en la capital turística de València quan siga alcalde”.

Carlos Mazón ha assenyalat durant la trobada amb els representants del sector turístic que “la platja és una indústria per a la ciutat”.

Articles relacionats