26.6 C
Gandia
Dimarts, 3 octubre, 2023

“Mondúv”, la Market Place de Gandia ja està en marxa

• Els usuaris ja poden accedir al web https://monduv.com/ i fer les seues compres en línia, escollint entre els més de 15.000 productes dels establiments de Gandia.

• Els comerços locals que encara no s’han adherit a la iniciativa tindran la possibilitat de fer-ho i comptar fins al 30 de novembre amb un paquet d’ajudes com, per exemple, el 60% de descompte en la inscripció del primer any.

• És una iniciativa conjunta del departament de l’àrea de Polítiques econòmiques i Comerç de l’Ajuntament, FAES i Centre Històric Comercial Gandia.

La plataforma en línia Market Place Gandia, Mondúv, s’ha posat en marxa hui. Així ho han anunciat en roda de premsa la regidora de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Vicenta Ferrer; el president de FAESJuan Pablo Tur, i Pedro Izquierdo, president de la cooperativa Centre Històric Comercial Gandia.

Aquest projecte, en el qual feia més d’un any que s’estàtreballant, forma part d’una sèrie d’iniciatives que s’estan realitzant des del Departament de Comerç per a ajudar als establiments en la transformació tecnològica i la seua digitalització. “L’objectiu és acompanyar als negocis en aquest procés i conscienciar-los d’aquesta necessitat” ha apuntat Ferrer.

Vora 70 comerços s’han adscrit a Mondúv, afegint a la seua plataforma més de 15.000 productes en 450 categories diferents. “La xifra de locals podria augmentar, però hem decidit supervisar primer com és el funcionament de la web amb les actuals”, ha anunciat Izquierdo. A banda, ha afegit que “és tot un plaer que grans empreses com Moll Motors i Vicky Foods ajuden i col·laboren amb el mitjà i xicotet negoci local”.

“El Market Place Gandia serà la base per a fer els comerços més competitius”, ha destacat el president de FAES. Per últim, Tur ha puntualitzat que “és emocionant veure com una idea que va sorgir abans de la pandèmia i ha estat tot un repte ha acabat amb victòria”.

Per últim, l’edil de Comerç ha volgut recordar que els comerços encara poden adherir-se a aquesta iniciativa i que encara estan en marxa les ajudes anunciades fa un mes per a la Market Place Gandia. “Els comerços que encara no estan adherits tindran fins al 30 de novembre: el 60% de la inscripció del primer any, un paquet per a fer fotografies i pujar-les, un altre per a publicitat…”, ha conclòs.

Articles relacionats