15.2 C
Gandia
Dimarts, 29 novembre, 2022

Ian, Canari i Ricardet disputaran la final de la Lliga de Raspall a Moltó, Tonet IV i Lorja

El trio representatiu de l’Ajuntament de Senyera de Ian, Canari i Ricardet s’ha imposat 25-15 a l’equip de la Llosa de Ranes format per Guadi, Brisca i Miravalles este dissabte 17 de març en la segona semifinal de la vint-i-cinc edició de la Lliga Bankia de Raspall Professional – Trofeu Diputació de València, jugada al triquet de la Llosa. 

S’enfrontaran doncs en la final a l’equip de Barxeta de Moltó, Tonet IV i Lorja, que van superar en la primera semifinal al trio del Genovés de Sergio, Coeter II i Néstor pel resultat de 25 per 15.

La semifinal de la Llosa ha estat tot un espectacle amb el trinquet de gom a gom. “De 10” ha qualificat el trinqueter Baldu Company esta partida. 

Per la eua part, l’equip comandat per Moltó va aconseguir el pas a la final desprès de remuntar una semifinal que se’ls havia ficat força complicada degut a un inici dolent de partida. En un vist i no vist, els blaus es van col.locar dos jocs per davant, 10 per cap. En el primer joc, el trio de Sergio, Coeter II i Néstor va trencar el dau dels seus rivals degut a les imprecisions dels primers i a la veterania de Coeter que va aconseguir tirar dos pilotes a la galeria. Mentre que en el segon joc va ser el torn de Sergio que junt a l’encert de Néstor van fer que s’anotaren ràpidament el segon parcial.

Ja en el tercer joc es va produir la reacció dels rojos que van estrenar el seu caseller. Però el joc determinant va ser el quart, en el qual Sergio i els seus companys van desaprofitar un Val, fet que els va permetre als rojos anotar-se posteriorment el joc i certificar la igualada a 10. En els següents dos jocs, cada equip va sumar des del dau, 15 iguals.

Els dos últims jocs de la partida van caure del costat roig degut a la seua major pegada, encara que Sergio ho va intentar en tot moment i va realitzar algunes jugades de gran mèrit que van provocar alguns dels majors aplaudiments del matí a Xeraco.

 

Articles relacionats