25.7 C
Gandia
Dilluns, 4 juliol, 2022

Mireia Ronda Lorente, Regina de les festes 2020 de l’Alqueria de la Comtessa

Aquest cap de setmana, Mireia Ronda Lorente ha estat coronada Regina de les Festes Locals 2020 de L’Alqueria de la Comtessa, que es celebren a finals del mes de juny i principis de juliol. Juntament amb el seu acompanyant Marc Domínguez Barber, Mireia serà la màxima representant de les festes d’aquest any. Amb ells, aniran la resta de festeres i els seus acompanyants, així com les festeretes, xiquetes del poble que tradicionalment acompanyen als festers.

L’elecció de la Regina, que es du a terme a través d’un sorteig, es va realitzar la nit del passat dissabte 29 de febrer. En el sopar es reuniren els festers i les festeres del 2019 i 2020, els seus familiars, veïns i veïnes del municipi, així com representants del govern local. A més, en aquest acte també es presenta la distribució tradicional per parelles, fester i festera, que es mantindrà per a la resta d’actes.

Voro Femenia, alcalde de L’Alqueria de la Comtessa va donar l’enhorabona la regina de les festes del 2020, Mireia Ronda Lorente, així com a la resta de festeres i festers. A més, va afegir: “Amb aquest acte, comencem els preparatius per a les festes locals del nostre poble que celebrarem a finals de juny i principi de juliol. Sabem que serà un any molt especial per a tots vosaltres, i esperem que el gaudiu amb intensitat. Per la nostra part, estem segurs de què representareu al nostre poble de la millor manera possible”

Articles relacionats