11.6 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Mireia Morera: “La nova web de GasatrOliva posiciona la ciutat com a producte turístic de primer nivell”

Més de 300 persones han assistit este dimarts al sopar anual de socis de Gastroliva en el Restaurant Brisa del Mar de Piles, entre ells la diputada de Turisme, Pilar Moncho; l’alcalde d’Oliva, David González i la regidora de Turisme, Mireia Morera, tots ells a la imatge, amb el president de GastrOliva, Paco Soqueta (esquerra).  A l’acte s’ha presentat la nova pàgina web de l’entitat, www.gastroliva.org, una eina realitzada en col·laboració amb la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva.
Aquesta web, que ja es pot visitar, està dotada de les últimes tecnologies, com ara  la geolocalització del negoci mitjançant la tecnologia de Google maps i Street view. La web facilita a l’usuari fins i tot la ruta des de la seua posició o introduint l’origen, pot triar que mostre altres possibilitats segons la seua elecció durant la ruta.
A més de dades completes sobre els establiments dels associats de Gastroliva, en aquesta pàgina web podem trobar informació com a quins ingredients de la carta poden produir al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, necessitats laborals i ofertes d’ocupació o tots els esdeveniments que es produïsquen a Oliva i la comarca relacionats amb la gastronomia.
La web de Gastroliva és un instrument viu que s’anirà ampliant segons les necessitats de cada establiment, el que la converteix en una comunitat de microwebs amb informació, fotografies, menús o fins i tot, sistema de reserves si se sol·licita. També comptarà pròximament amb enllaços d’interès al CDT o a Turisme Comunitat Valenciana. 
La delegada de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Mireia Morera va tenir paraules d’agraïment al sector hostaler d’Oliva per la seua implicació i interès a créixer i professionalitzar el sector. Tal com va dir en la seua intervenció, “l’engegada d’aquesta nova web és un punt d’inflexió molt important per a incloure la gastronomia olivera en el road trip gastronòmic de la Comunitat Valenciana, un pas que està en relació directa amb la importància de la gastronomia d’Oliva com a peça fonamental del sector turístic. És bàsic dotar de més visibilitat als excel·lents professionals que tenim a Oliva, acostar els seus negocis als visitants i turistes i ajudar-los perquè inicien aquest procés d’actualització que millore la imatge i la qualitat dels establiments.”
Així mateix, Morera va recalcar la importància de comptar amb les màximes eines possibles de promoció per a un sector tan competitiu, divers i que compta amb una gran oferta en la comarca. “Les noves tecnologies ens posicionen com a marca turística i converteixen a la nostra gastronomia en producte turístic de primer nivell, per açò, des d’Oliva Turisme sempre estem i estarem al costat dels professionals del sector, recolzant-los amb fets i escoltant la seua opinió, tal com hem fet en el Consell Municipal de Turisme amb la creació d’una taula sectorial específica per a la promoció de la nostra cuina”.

Articles relacionats