15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Miramar compiteix per aconseguir la Bandera Verda de la sostenibilitat hostalera

– Miramar competeix amb 39 municipis de la Comunitat Valenciana per aconseguir la Bandera Verda al reciclatge i sostenibilitat atorgada per Ecovidrio

MIramar ecovidreo

Ecovidrio, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a Espanya, llança la tercera edició del Moviment Banderes Verdes. Aquesta iniciativa té com a objectiu guardonar l’esforç d’establiments hostalers de la zona, l’hostaleria local i l’activisme dels municipis costaners per la sostenibilitat durant l’estiu, especialment quant a la gestió correcta dels seus residus.

Aquesta edició comptarà amb la participació de 39 municipis de la Comunitat Valenciana, als quals s’ha unit l’Ajuntament de Miramar i 18 establiments hostalers de la localitat.

Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar: “Entre els veïns i veïnes de Miramar i l’hostaleria tractarem d’incrementar els nivells de recollida selectiva d’envasos de vidre, mobilitzant al sector hostaler per a arrabassar la Bandera Verda a Calp i El Campello, guanyadors de l’última edició”.

Articles relacionats