17.8 C
Gandia
Dimecres, 21 febrer, 2024

‘Miramar Camina’ per a fomentar els passejos saludables en grup

 

• Es duran a terme els dilluns i els dijous de 9.30 a 10.30 hores amb eixida des del centre de salut

Els professionals del consultori mèdic de Miramar juntament amb l’Ajuntament de Miramar posen en marxa la iniciativa ‘Miramar Camina’ per a fomentar l’activitat física i les relacions socials.

Miramar se suma així a altres municipis de la comarca que ja l’han posada en marxa com Gandia, Oliva, Tavernes de la Valldigna, Vilallonga, Barx, Bellreguard, Almoines, Daimús i La Font d’en Carròs, dins de l’estratègia de promoció de la salut en l’entorn comunitari i sota el paraigua ‘La Safor et cuida’.

Es tracta d’un programa d’eixides setmanals en grup pel municipi amb el principal objectiu de promoure activitats que milloren la salut i el benestar. Les eixides es realitzen els dilluns i els dijous de 9.30 a 10.30 hores des del centre de salut, amb parades en diversos punts de la localitat.

Les persones participants van acompanyades per un/a monitor/a especialitzat/a i per professionals sanitaris, que els guien en les caminades alhora que els indiquen altres activitats que beneficien la salut.

La primera eixida serà el dilluns 13 de març a les 9.30 hores. Les persones interessades poden inscriure’s en el consultori mèdic.

Des del Departament de Salut de Gandia, la directora d’infermeria d’Atenció Primària, Cristina Altur, ha destacat la importància d’aquesta mena d’iniciatives no sols per al foment de l’exercici físic, sinó també pel caràcter socialitzador d’aquest.

Articles relacionats