26.6 C
Gandia
Dimarts, 5 juliol, 2022

Miramar acollirà la “Trobada d’Escoles en Valencià” la Safor-Valldigna

CARTELL TROBADA 2020 683x1024 1El pròxim dijous 27 de febrer a les 19.00 h l’Auditori Municipal de Miramar acollirà la presentació de la Trobada, amb una actuació especial dels alumnes del CEIP Oliveretes i l’ensemble de clarinets de la Unió Musical Milamarina. “El dissabte 16 de maig Miramar viurà una jornada dedicada a la nostra llengua on els veïns i veïnes de la comarca podran gaudir d’un centenar de tallers que oferiran les escoles i altres entitats, a més de música en directe i un gran sopar de germanor”, assegura l’alcaldessa de Miramar, Pilar Peiró.

Miramar en valencià

Les Trobades defensen un model educatiu fonamentat en una escola pública i de qualitat, en el plurilingüisme entés com una porta al món, així com valors com la igualtat entre homes i dones, la diversitat cultural, la solidaritat, la defensa dels drets humans i l’ecologisme, entre d’altres.

El lema de la XXXII trobada serà “Arrels de vida, llavors de futur” i estarà dedicada a Amparo Navarro Giner (1900-1986), pionera en l’ensenyament en valencià, laic i solidari, en representació de totes les mestres que ens han precedit en la recuperació i estudi del valencià.

Articles relacionats