28.8 C
Gandia
Dissabte, 30 setembre, 2023

Miquel Faus va participar en la Ranxo Gravel prova de la World Gravel Tour

El ciclista de Palma de Gandia Miquel Faus finalitza en la vintena posició del Ranxo Gravel, prova valedora per a la World Gravel Tour disputada el passat diumenge en la població catalana de Ponts.

En aquesta ocasió la qualitat dels ciclistes no va tindre res a veure amb la primera prova disputada a Almeria. La victòria novament va ser per al murcià Alejandro Valverde que continua sent el ciclista més en forma de l’escamot nacional mentre que segon va ser el seu company en el Movistar TeamIván García Cortina, i tercer va ser Kevin Suárez.

Miquel Faus va invertir un temps de 5 hores i 3 minuts per a recórrer els 161 quilòmetres i 2.200 d’altitud perdent 13 minuts respecte a Valverde i 10 sobre el seu company Sergio Mantecón. El de Palma va eixir malament i va haver d’anar remuntant des del lloc 35 fins a col·locar-se en el tercer tram en el lloc 20 que conservaria fins al final.

No obstant, el de Palma de Gandia va ser el tercer corredor valencià per darrere de Mantecón que va ser setè i Felipe Orts que acabe setzè a tan sols dos minuts de Faus.

El bagatge es pot catalogar com a bo en un recorregut bastant dur i amb una gran participació que assíduament disputaren la Copa del Món d’aquesta nova especialitat de Gravel.

Articles relacionats