15.5 C
Gandia
Dissabte, 24 febrer, 2024

Miquel Faus va fer un “Veni, vidi, vici” a Llanera de Ranes

– La primera prova de BTT després de l’Estat d’Alarma va refrendar el bon estat de forma del ciclista de Palma de Gandia

– Va travessar la meta en solitari, on va parar el cronòmetre per davall de l’hora.

Screenshot 2020 07 26 06 47 49 218 com.instagram.androidEl ciclista de Palma de Gandia Miquel Faus va arribar, va veure i va véncer (Veni, vidi, vici) en la primera prova a la província de València que es va disputar dissabte passat a Llanera de Ranes, després d’alçar l’Estat d’Alarma.

Faus no va amagar res des del principi. La seua eixida va ser fulgurant en aquesta primera edició de la marxa de BTT. El recorregut era de 22 quilòmetres adreçats d’una calor sufocant. L’integrant de l’equip cicles Benavent, Miquel Faus, no va donar concessió als seus rivals i va anar posant segon a segon sobre Héctor Molla que finalment va ser el segon classificat.

 

 

IMG 20200725 WA0029La intensitat del ciclista de Palma va ser tal, que va ser l’únic ciclista que va marcar un temps per sota de l’hora, concretament de 59 minuts i 56 segons. Molla que va ser segon, va arribar quasi a un minut mes que Faus. En tercer lloc va ser per Julián Ferrero.

Miquel Faus es mostrava contentíssim, i va assenyalar que “començar aquesta primera carrera després de l’aturada amb victòria resulta molt reconfortant, ja que potser és l’última que disputem enguany“.

La prova va ser un rotund èxit d’organització per part de Trifitness 31, en primer lloc per haver possibilitat la celebració de carreres a València amb un estricte compliment de les mesures sanitàries. Aquesta prova també ha valgut per a demostrar que és possible fer realitat l’organització de més proves a la província de València.

Articles relacionats