22.5 C
Gandia
Dimecres, 4 octubre, 2023

Miquel Faus treballa de valent a la Titan Desert del Marroc

El ciclista de Palma de Gandia, Miquel Faus, va finalitzar la primera etapa de la Titan Desert del Marroc en el lloc 14 de la general a 11 minuts de Fran Herrero, que va ser el vencedor en una jornada inaugural de 89 quilòmetres amb un bucle entre Boulemane Dades amb 2100 metres de desnivell.

Faus va fer un espectacular treball d’ajudar en tot el possible al seu cap de files, Sergio Mantecón que acabaria l’etapa en el quart lloc i amb moltes opcions de véncer en el raid.

Una prova organitzada per RPM, la mateixa empresa que organitzava al costat d’ASO el mític Dakar quan arribava al Llac Rosa. Però que ni molt menys aquest raid té res a veure amb aquelles gestes d’antany amb etapes llarguíssimes. Ara els participants han tingut, en tot moment, ajuda de navegació i pocs obstacles.

En aquesta edició de la Titan són molts els exciclistes professionals com Miguel Indurain, Abraham OlanoTriki Beltrán,Melcior Mauri i Haimar Zubeldia entre altres han acabat entre els 50 primers mentre que la participació estrangera se centra en un parell de corredors.

Articles relacionats