16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Miquel Faus tornarà a competir en la marxa BTT de Llanera de Ranes

– El ciclista de Palma de Gandía, Miquel Faus, debutarà aquest dissabte en la primera prova després de l’Estat d’Alarma.

– La prova es disputa a la província amb motiu de la I edició de la marxa de BTT de Llanera de Ranes.

Aquesta prova ciclista serà la primera que tinga lloc a València després d’alçar l’Estat d’Alarma a causa de la pandèmia i per aquest motiu hi haurà una participació de vertader luxe de corredors vinguts de fora de la Comunitat Valenciana.

Faus té una gran oportunitat de lluir-se i per a això eixirà de gom a gom des del principi a la recerca del triomf. El recorregut constarà d’una volta de 22 quilòmetres pels voltants de la població de la comarca de La Costera.

Els participants eixiran en grup de 30 ciclistes com marca les mesures sanitàries i hi haurà un control ferri perquè tots els acompanyants i simpatitzants porten màscara.

En la jornada dominical es disputarà també a Llanera la II edició del Trail pel mateix paratge que discorrerà les bicicletes de muntanya. En ser també una de les poques que es disputen a Espanya hi haurà al voltant de 300 participants amb un bon nombre d’atletes de La Safor i de molts estrangers.

Assemblea de la Federació

Aquest pròxim 25 de juliol tindrà lloc l’assemblea anual de la federació valenciana de ciclisme. S’espera que hi haurà molt moviment per la suspensió de quasi tot el calendari ciclista, que ha comportat un clar malestar entre els clubs de la Comunitat Valenciana. Els assembleistes demanaran explicacions i possibles solucions de cara a un futur immediat.

Articles relacionats