18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

Miquel Faus recupera sensacions segon en l’etapa d’ahir de la Titan Desert

Miquel Faus va donar aquest dijous la “sorpresa” després de finalitzar en la segona posició de la penúltima etapa del raid Titan Desert del Marroc entre Erg Chebbi i Erg Chebbi de 105 quilòmetres i 875 metres de desnivell.

El ciclista de Palma entre a 30 segons del seu company Sergio Mantecón de l’equip Scott Calabandida amb un temps de tres hores 44 minuts i 45 segons. Faus va ser el fidel escuder de Mantecón en els últims quilòmetres, ja que el mateix comando la carrera i va preferir esperar-lo perquè junts rodaren cap a la victòria.

Sens dubte el de Palma de Gandia va renàixer en aquest boucle després dels greus problemes que va tindre de tota índole des d’intestinals a mecànics però que va poder recompondre’s i arribar amb força en un raid que més aviat sembla aquell París-Dakar que tanta fama va donar a aquests territoris i a la manera de fer esport.

Un esport que porta al límit físic dels esportistes i que hui la Titan Desert és el fidel reflex d’aquells pilots sense tot just mitjans que creuaven mig Àfrica fins a arribar a Dakar.

Després de l’etapa d’aquest passat dijous, Faus ascendeix fins al lloc 50 de la classificació general a quatre hores de Francisco Herrero que comanda la classificació.

Hui divendres es disputa l’última etapa de 78 quilòmetres que ha de servir per a coronar a Herrero com a campió d’aquesta edició.

Articles relacionats