14.8 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Miquel Faus: ‘Primer dia d’entrenament per l’entrada a la Fase 0 de la desescalada’

– Miquel Faus explica com ha sigut el primer dia d’entrenament per després del confinament

Faus s’havia decantat pel BTT en la present temporada on marxava en tercera posició de la general del campionat autonòmic i l’alerta sanitària havia truncat la seua progressió. “Sense dubte va ser un pal molt gran per a mi però hem hagut de parar com tots per la Covid 19″.

Miquel ha de realitzar una nova pretemporada però té a favor seu que viu en una població de menys de 5000 habitants i per tant pot eixir a l’hora que li pot vindre millor.

Pel que respecta a la competició, en aquests moments tot dependrà de les autoritats sanitàries i no de la Federació Valenciana de ciclisme però crec que això va per a molt llarg, “de moment hem recuperat certa llibertat que és el que volíem”.

Miquel Faus “Tenia unes ganes immenses d’eixir a l’aire lliure i comprovar com l’aire em pegava en la cara una altra vegada” apuntava a aquesta redacció el ciclista de Palma, Miquel Faus després de la seua primera eixida després del confinament.

“Només he pogut rodar tres hores amb la bici de BTT pel terme municipal, ja que he acabat destrossat i no podia més, tot em feia mal. És normal tant de temps realitzant corró i amb una hora de duració. Ara tot canvia” assenyala el de Palma.

Articles relacionats